Bilreparation Salem

Vi erbjuder professionellt bilreparation i Salem för alla bilmärken, inklusive originaldelar, korrekt utfört diagnostik.

Versktad att lita på!

Vi reparerar bilar av alla märken i Salem

Vi reparerar bilar av alla märken i Salem. Du är varmt välkommen till oss. Vi har komplett utrustning för felsökning och bilreparation även på komplexa system. Därför kan vi förstå och ta väl hand om din bil, oavsett bilmärke. 

Vår idé med bilverkstaden är att det ska fungera som ett alternativ till en märkesverkstad men med betydligt lägre priser. Vi utför samma service, felsökning, reparation på din bil som märkesverkstaden.

Utöver en välgjort bilreparation får du även följande:

  • Fri lånebil eller cykel

  • Din bil behåller nybilsgarantin – gäller alla bilmärken​

  • Du får självklart en stämpel i serviceboken​

  • Ett års assistansförsäkring från MECA

Felsökning och Diagnostik

Vi felsöker din bil, digitalt, mekaniskt och elektriskt. I och med att vi är en MECA bilverkstad har vi den senaste mjukvaran och kan därmed utföra felsökning via OBD. På så sätt kan vi läsa av defekterna och felkoderna i bilen.

Oljebyte under en bilservice i Salem
Oljebyte under en bilservice i Salem

Bilreparation i Salem

Våra erfarna tekniker tar hand om oljebyten noggrant och effektivt. Vi använder högkvalitativ motorolja som är specifik för ditt fordon för att bibehålla en sund motorprestanda. Genom att följa tillverkarens rekommendationer för oljebyte och oljefilterbyte kan vi hjälpa till att minska slitage, förbättra bränsleeffektiviteten och skydda din motor.

När du kommer till oss för oljebyte och byte av oljefilter kan du vara säker på att din bil är i trygga händer. Vi strävar alltid efter att leverera snabb och pålitlig service för att hålla din bil i toppskick.

Mekaniska bilreparationer

Även i moderna bilar finns det många mekaniska komponenter som utsätts för slitage över tiden. Hos oss erbjuder vi attraktiva paket för reparation eller byte av avgassystem, stötdämpare, servosystem och hjullager. Vid behov tar vi även hand om reparation eller byte av motorns mekaniska delar, inklusive kylsystem, insugningselement och kam- och drivremssatser.

Kontroll av motorolja under en bilservice i Salem

Hitta hit & Reparera bilen

Besöksadress

Bergsvägen 51,
144 31 Rönninge

Ring oss

08-532 524 00

Mejla oss

info@salembilservice.se