Om oss

Vi kan bilar och driver flertalet verkstäder som gör att vi har expertisen som krävs för att ta hand om din bil.

Salem Bil & Plåtverkstad​

Välkommen till Salem Bil & Plåtverkstad

Välkommen till Salem Bil & Plåtverkstad! Vi är en professionell bilverkstad med ett dedikerat team av erfarna bilentusiaster. Hos oss får du förstklassig service och högkvalitativa resultat. Vi har lång erfarenhet inom verkstadsbranschen och strävar efter att vara mer än bara en vanlig verkstad. Vi vill vara en plats där du känner dig välkommen och trygg.

Vi driver flera verkstäder i Salem, Vallentuna och Tumba. Det gör att vi har samlat på oss expertisen som krävs för att ta hand om din bil över åren.

Företaginformation


Webbsidan sköts av: Pricki Webbyrå

Vår verkstad består av 3 olika avdelningar som sköter olika delar av olika arbeten för din bil:

  • Verkstad - för reparationer och underhåll.

  • Biltvättshall - för biltvätt, rekond och övrig bilvård.

  • Plåt- och Lackverkstad - för skador , plåt och lack arbeten.

Vårt team består av erfarna mekaniker, bilplåtslagare och billackerare med omfattande kunskap om olika bilmärken och modeller. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov, oavsett om det gäller service, plåt- och lackarbeten, biltvätt eller reparationer. Vi använder modern utrustning för noggranna och effektiva resultat.

Bilservice för alla bilmärken i Salem

På Salem Bil & Plåtverkstad erbjuder vi tjänster för att hålla din bil i optimalt skick. Vårt erfarna team av mekaniker och mekaniker är redo att ta itu med:

Oljebyte under en bilservice i Salem

Extra förmåner för våra kunder

Vi strävar alltid efter att erbjuda mer än bara en vanlig verkstad. För att visa vårt uppskattning och ge extra förmåner till våra kunder, inkluderar vi flera speciella förmåner när du väljer att lita på oss med din bil.

  • Fri lånebil eller cykel

  • Din bil behåller nybilsgarantin – gäller alla bilmärken​

  • Du får självklart en stämpel i serviceboken​

  • Ett års assistansförsäkring från MECA

Kontroll och underhåll för bilens hållbarhet

Vi kontrollerar din bil utförligt för att förlänga dess livslängd. Våra erfarna tekniker granskar noga och undersöker även de dolda områdena som vanligtvis inte är synliga för att upptäcka eventuella problem i tid. Genom att identifiera och åtgärda potentiella problem tidigt kan vi undvika kostsamma reparationer och hålla din bil i optimalt skick.

Vid varje service tar vi oss tid att inspektera viktiga delar för att säkra att allt fungerar som det ska. Genom att göra regelbunden bilservice kan vi upptäcka eventuella avvikelser och vidta åtgärder för att förhindra framtida skador. Vi strävar alltid efter att ge dig en pålitlig och högkvalitativ bilservice, för din säkerhet och för att du ska kunna njuta av din bil under en längre tid.

Hitta hit

Besöksadress

Bergsvägen 51,
144 31 Rönninge

Ring oss

08-532 524 00

Mejla oss

info@salembilservice.se