Plåtverkstad med Billackering i Södertälje

Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag. Din pålitliga plåtverkstad i Södertälje området när det gäller allt som rör plåtskada och lack. 

Expert Billackare i Södertälje området

På vår Bil & Plåtverkstad i Södertälje erbjuder vi alla typer tjänster inom plåt, lack, skadebesiktning för att ge din bil den kärlek den förtjänar. Med över 10 års erfarenhet inom branschen och flera verkstäder som vi driver, är vi din pålitliga verkstad när det gäller allt som rör plåt och billackering. Vi förstår hur viktigt din bil är för dig och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Dessa är typer av skador vi jobbar med:

  • Plåtskada

  • Plast​skada

  • Lackskada

  • Bucklor

  • Repor​

  • Strålkastarpolering

Märken som har reparerat skador hos oss

Tjänster inom lackering och plåt

1. Billackering

Våra skickliga billackerare är dedikerade till att ge din bil en perfekt finish. Oavsett om du vill fräscha upp din bils utseende eller återställa den till sitt forna glans, är vår lackering skräddarsydd för att passa ditt behov. Vi använder högkvalitativa lacker och modern teknik för att säkerställa en felfri yta.

2. Bilskadereparation

Har bilen drabbats av en olycka eller kollision? Oroa dig inte! Vårt team är experter på bilskadereparation och karosserireparation. Vi åtgärdar skador med precision och noggrannhet, så att din bil snabbt är tillbaka på vägen igen. Från mindre repor till större krockskador, vi tar hand om allt.

3. Rost och kaross reparation

Rost kan vara en riktig fiende för din bil. Vårt team har erfarenheten och verktygen för att effektivt ta itu med rostskador och genomföra karossrenoveringar. Vi ser till att din bil förblir säker och ser bra ut, både inifrån och utifrån.

4. Plåtssvetsning och -lagning

Våra skickliga tekniker har behärskat konsten av bilplåtssvetsning och -lagning. Oavsett om det handlar om en buckla, en skada eller en trasig plåt, vi återställer bilens struktur och utseende med precision och noggrannhet.

5. Dörrbyte och karossjustering

Om din bils dörrar har drabbats av skador eller om de helt enkelt inte stänger som de ska, är vi här för att hjälpa. Vi utför dörrbyte och karossjusteringar för att se till att din bil har den perfekta passformen och funktionaliteten.

6. Rostskyddsbehandling

Vår bilplåtslackeringstjänst ger din bil en enhetlig och jämn yta. Vi strävar efter att uppnå en sömlös övergång mellan originalplåt och ny lack, så att din bil ser ut som ny igen.

Fyll i din information

Begär kostnadsförslag för skadan!

Du kan också ringa eller komma in på drop-in skadebesiktning.

Telefon

08-532 524 00